Σελίδες

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ


Σε μία από τις πολλές δημόσιες τοποθετήσεις του, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος αποφάσισε να ασχοληθεί, για ακόμα μία φορά, με ένα θέμα που ξεπερνάει κατά πολύ τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες του.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ


Το παραπάνω βίντεο είναι ένα ακόμα στοιχείο που φανερώνει ότι τα υπέρογκα χρέη μίας χώρας είναι μία εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για τους κάθε λογής τοκογλύφους.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


"Ο υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος, έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο, μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο Υγεία το απόγευμα της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ


Εκεί που η απογοήτευση κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου είχε φτάσει στο αποκορύφωμα της, εξαιτίας της νέας σούπερ μνημονιακής κυβέρνησης, που προέκυψε μετά από προσεκτικές ζυμώσεις των κομμάτων που, υποτίθεται, λίγους μήνες πριν ήθελε να διώξει ο ελληνικός λαός, ήρθε η ανοιχτή επιστολή κάποιων αστυνομικών προς την ελληνική κοινωνία για να δώσει μία πινελιά ενδιαφέροντος στην καθημερινότητα μας.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΚΛΟΥΒΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ


Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, νιώθουμε την υποχρέωση να αναφέρουμε κάποια συμπεράσματα που προέκυψαν από την ερμηνεία της κάλπης. Συμπεράσματα που χρειάζεται να τονίσουμε γιατί το να αγνοείς την πραγματικότητα μόνο κακό μπορεί να σου κάνει, ειδικά απο ένα σημείο και μετά. 

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ



Φτάνει αγάλι αγάλι και η 17η Ιούνη, μια σημαδιακή ημέρα για τον ελληνικό λαό. Είναι η μέρα όπου θα αποδειχθεί αν ο λαός αυτός έχει συνείδηση ή έχει λοβοτομηθεί από την 38χρονη διακυβέρνησή του από τους δoσίλογους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ


Κυριακή κοντή γιορτή. Μετά απο ένα μικρό break ακυβερνησίας, ο ελληνικός λαός θα σπεύσει ξανά στις κάλπες για να αποφασίσει ποιο σχήμα διακυβέρνησης προτιμάει. Οι θέσεις μας για τις εκλογές παραμένουν σταθερές, οπότε όποιος ενδιαφέρεται να τις μάθει μπορεί να ψάξει σε παλιότερα κείμενα του blog.

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ


Μερικές φορές τα πράγματα στη ζωή είναι απλά. Πολύ απλά για την ακρίβεια. Σε παλιότερα κείμενα μας έχουμε αναφερθεί αναλυτικά στο πόσο έξω έχουν πέσει στις προβλέψεις τους, όλοι όσοι παρουσιάζονται σαν "ειδικοί" που θα μας σώσουν από τις πολιτικές ακραίας λιτότητας.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


Η αυξανόμενη δράση των ναζί (ένστολων ή μη, δεν έχει σημασία- έτσι και αλλιώς το ίδιο είναι), ιδιαίτερα στην πόλη της Αθήνας, είναι ένα γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ


Έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία των εκλογών του Ιουνίου και, όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν κορυφωθεί οι εκβιασμοί, οι τρομοκρατικές προβλέψεις και οι απειλές.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ


Οικογενειακό καβγαδάκι ξέσπασε χτες στα στούντιο megaλου καναλιού, με αφορμή κάποιους χαρακτηρισμούς του εκπροσώπου των ελλήνων ναζιστών προς τον εκπρόσωπο των ελλήνων και ξένων νταβατζήδων.