Σελίδες

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

READY STEADY GO


Είναι όλα έτοιμα για το επόμενο εκλογικό πάρτι. Το μόνο που μένει είναι να οριστεί η ημερομηνία. Η δημοκρατία ετοιμάζεται να γιορτάσει και να δείξει τη μεγαλοψυχία της, αφού πρώτα διέλυσε τους ναζί (ναι, αυτούς που έφερε στο πολιτικό προσκήνιο σαν επίτημους καλεσμένους στις διπλές εκλογές του 2012).  

Έχει μεγάλη πλάκα να ζεις στην Ελλάδα της κρίσης. Η βλακεία έχει σπάσει όλα τα ρεκορ, αλλά δεν μένει εκεί αφού καθημερινά σημειώνει νέα απανωτά limit up. Ενώ όλα τα κόμματα εμφανίζονται να έχουν πέσει πάνω στη Χρυσή Αυγή και το ναζισμό, ενώ όλοι οι πολιτικοί κατακεραυνώνουν τις φασιστικές ιδέες και τις ρατσιστικές αντιλήψεις, ενώ όλα τα ΜΜΕ ξεκίνησαν να θυμούνται τα φρικιαστικά μαζικά εγκλήματα των ναζί, δεν υπάρχει ούτε ένας (1) άνθρωπος που θα πει δημόσια κάτι αρνητικό για τα 426.025 δίποδα όντα που τους υποστήριξαν. Αυτοί δεν έχουν καμία ευθύνη. Δεν φταίνε σε τίποτα. Ήταν θυμωμένοι, απελπισμένοι, νευριασμένοι, αγχωμένοι, χεσμένοι και παρασύρθηκαν. Είναι καλά παιδιά κατά βάθος και για αυτό όλα τα κόμματα τους θέλουν για πελάτες.    

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο κέιμενο μας, αυτά τα 426.025 ζώα είναι οι ιδανικοί ψηφοφόροι. Δεν θέλουν να αλλάξει κάτι στη χώρα, δεν θέλουν ένα νέο ξεκίνημα, δεν θέλουν να τιμωρηθούν αυτοί που χρεοκόπησαν τον τόπο, δεν θέλουν υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Το μόνο που θέλουν είναι κρατική καταστολή, να φύγουν οι ξένοι, μίσος για όσους αντιστέκονται και σκληρή τιμωρία για όσους εκφράζουν κάτι διαφορετικό. Είναι οι πραγματικοί έλληνες, έτσι όπως τους ονειρεύεται ο Φαήλος, ο Μαυρουδής και ο σύντροφος Λαζαρίδης. Είναι το αιωνίως ψεκασμένο καμάρι της ελληνικής φυλής, που όλοι οι υπόλοιποι κομπλεξικοί κάτοικοι του πλανήτη την κυνηγάνε για να της κλέψουν την ξαπλώστρα στην παραλία, αλλά κατά βάθος ζηλεύουν την ανεξαρτησία (;), την περηφάνια (;;) και την εξυπνάδα (;;;) της.  

Η ανιδιοτελής αγάπη για την πατρίδα είναι αυτή που τους κάνει να τουμπεκιάζονται όταν μαθαίνουν ότι τα τανκς θα κατέβουν στην επόμενη παρέλαση μετά από την ευγενική χορηγία του τεράστιου Βαρδινογιάννη. Η δίψα για να γίνει μία φαντασμαγορική παρέλαση είναι αυτή που τους αναγκάζει να ξεχνάνε την ελληνική χρεοκοπία, ενώ τα κυβερνητικά ΜΜΕ γράφουν χωρίς ίχνος ντροπής ότι οι πνευματικά ανάπηροι ακροδεξιοί του Σαμαρά θέλουν να παρουσιάσουν μία απόλυτα εθνοκεντρική παρέλαση για να πάρουν τους ψήφους της, κατά τα άλλα απαίσιας, Χρυσής Αυγής. Ευτυχώς, για όλους μας, όμως, υπάρχει η παντοδύναμη Αριστερά, που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω αναπάντητο.  

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο, πλέον ΠΑΣΟΚος Συριζαίος που κυκλοφορεί στην πιάτσα, Πέτρος Τατσόπουλος είπε για την "σας παρακαλούμε μην μας ξεχνάτε" πρόταση των 58 εξουσιόπληκτων ότι «Με αυτούς τους ανθρώπους μπορούμε να συνεργαστούμε μετά τις εκλογές, δεν μπορούμε να τους ρίχνουμε στην πυρά. Δεν μπορούμε να τους ρίχνουμε λάσπη, δεν μπορούμε να τους ρίχνουμε ψόφο». Μάλιστα. Ωραία πράγματα. Στην Αριστερά που ετοιμάζεται να κυβερνήσει χωράνε όλοι: ΠΑΣΟΚοι, ΣΥΡΙΖΑίοι, ΔΗΜΑΡίτες, μαριονέτες του Σημίτη, γυρολόγοι τύπου Μπίστη και του πουλιού του γάλα. Αυτοί θα φέρουν τις μεγάλες ανατροπές και θα πούνε τα γενναία ΟΧΙ που θα ταρακουνήσουν την Ευρωζώνη, την Αμερική, την Ασία και το σύμπαν.

Είναι όλα έτοιμα για το εκλογικό πάρτι. Συνεργασίες, πόστα, αξιώματα και υπουργικές καρέκλες. Στα πλαίσια της αναγκαίας σωτηρίας των τραπεζών και της αταλάντευτης καταδίκης της βίας από όπου και αν προέρχεται, εκτός από το κράτος, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Έτσι και αλλιώς, είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για ένα θέατρο εντυπώσεων και μία διαχείριση της ηλιθιότητας του ελληνικού λαού. Ενός λαού, που η πιο επαναστατική πράξη που έχει κάνει στη ζωή του ήταν να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1981 και από ότι φαίνεται ετοιμάζεται για νέα αιματηρή επανάσταση. Δηλαδή, θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ...

1 σχόλιο: