Σελίδες

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ADIOS AMIGOS


Στις 1/1/2012 συστηθήκαμε στους διαδικτυακούς αναγνώστες μας με το πρώτο κείμενο που ανέβηκε στο imf-fuck-off. Το κείμενο με τίτλο “Ποιοι είμαστε” ανέφερε:


Μία ολιγομελής ομάδα ανθρώπων που αποφάσισε να δημιουργήσει αυτό το blog στην κατεύθυνση της ενδυνάμωσης του κοινωνικού αγώνα που διεξάγεται σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Αγώνας ενάντια στο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο, ενάντια στα χαράτσια, ενάντια στους κομμένους μισθούς και τις μειωμένες συντάξεις και γενικότερα ενάντια στην κτηνώδη πολιτική που εφαρμόζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Αγώνας ενάντια στις εγχώριες μαριονέτες της τρόικας, ενάντια στην εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζουν τα συστημικά ΜΜΕ, ενάντια στο ελληνικό κράτος και τη σφοδρή επίθεση που έχει εξαπολύσει εναντίον του λαού. Μέσα απο κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ευελπιστούμε να αφυπνίσουμε συνειδήσεις και να αναγκάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να διεκδικήσουν δυναμικά αυτά που τους αξίζουν.

Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και η παραμικρή ένδειξη αδράνειας μπορεί να μας κοστίσει ακριβά. Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των πολιτικών, των δικαστών, των μπάτσων, των δημοσιογράφων και όλων εκείνων που συνέβαλλαν τα μέγιστα για να φτάσει η χώρα σε αυτά τα χάλια. Ο λαός οφείλει να συμμετέχει σε όλες τις κινητοποιήσεις με πίστη και αφοσίωση. Εκτός από το διαδίκτυο, μπορείτε να μας βρείτε σε κάθε ενέργεια που στρέφεται ενάντια στο ΔΝΤ και στον αγωνιζόμενο ελληνικό λαό.”

Σήμερα, στις 31/8/2015 είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τον οριστικό τερματισμό της λειτουργίας του blog. Μετά από 43 μήνες και 278 κείμενα (σχετικά με την πολιτική, την ελληνική κοινωνία, την ιστορία, την τραπεζοκρατία, την αθάνατη βλακεία, το φασισμό, τους μετανάστες, τους “πάνω” και τους “κάτω”), καλέσματα σε δυναμικές πορείες, βιβλιοπαρουσιάσεις, βίντεο και τραγούδια γνωστοποιούμε στους πάντες ότι το imf-fuck-off έκανε τον κύκλο του. Οι πιο τακτικοί επισκέπτες είχαν διαπιστώσει εδώ και καιρό ότι δεν υπήρχαν οι συχνές ανανεώσεις και ο τακτικός αναλυτικός σχολιασμός της επικαιρότητας. Για αυτό και αποφασίσαμε ομόφωνα να βάλουμε ένα αξιοπρεπές τέλος προτού κυριαρχήσει η καλπάζουσα αδράνεια.

Οι λόγοι είναι απλοί: Λιγότερος χρόνος, λιγότερη συμμετοχή, λιγότερες ιδέες για τη συνεχή βελτίωση και κάποια γραμμάρια κούρασης. Δεν περιμέναμε τίποτα από κανένα κόμμα και καμία κυβέρνηση, δεν είχαμε το παραμικρό κέρδος, δε νιώθουμε προδομένοι, παραμένουμε εξοργισμένοι με την κοινωνική αδικία και τις τεράστιες οικονομικές αντιθέσεις που υπάρχουν στον πλανήτη, τα αφεντικά και τα σκυλιά τους. Απλά, δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε αυτό που κάναμε με συνέπεια για 3,5 χρόνια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους/όσες έκαναν τον κόπο να διαβάσουν μερικά κείμενα μας, να τα προωθήσουν και να τα σχολιάσουν. Ιδιαίτερα ευχαριστώ και σε όσους/όσες έστειλαν δικά τους κείμενα.

Όσοι θέλουν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το περιεχόμενο του blog, για όσο διάστημα θα παραμένει on line, στην κατεύθυνση της ανεξάρτητης ενημέρωσης. Εννοείται πως η πολιτική δράση μας συνεχίζεται. Ραντεβού στους δρόμους...

imf-fuck-off crew

3 σχόλια:

  1. σας εύχομαι το καλύτερο σύντροφοι!
    με την γροθιά σηκωμένη ψηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας εύχομαι το καλύτερο σύντροφοι!
    με την γροθιά σηκωμένη ψηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σας εύχομαι το καλύτερο σύντροφοι!
    με την γροθιά σηκωμένη ψηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή