Σελίδες

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 20/2/2013


Μία ενδεχόμενη επιτυχία της γενικής απεργίας, δεν θα μας χαρίσει κάποιον τίτλο ηρωισμού ή έστω μερικά ψίχουλα μεγαλείου. Απλά θα δείξει ότι κάποιοι άνθρωποι δεν δέχονται να γίνουν σκλάβοι για να συνεχίσουνε όλα να κυλούνε όπως πρίν σε αυτή την κωμικοτραγική χώρα που λέγεται ελλάδα.

Θα φανερώσει ότι μερικές και μερικοί έχουν διαλέξει την αντίσταση απέναντι στις πολιτικές ακραίας λιτότητας που εφαρμόζει το ΔΝΤ, οι τράπεζες και οι ελληνικές μαριονέτες τους.

Θα πιστοποιήσει ότι δεν φοβόμαστε ούτε τους μπάτσους, ούτε τους δικαστές, ούτε τα φερέφωνα των νταβατζήδων στα κυρίαρχα ΜΜΕ. Τα νούμερα μιλάνε απο μόνα τους. Μόνο οι μισοί άνεργοι να κατέβουν στο δρόμο θα γεμίσει όλη η χώρα από διαδηλωτές. Η συγκυρία είναι ευνοική για εμάς, το στρατόπεδο των απο κάτω. Οι αγρότες είναι έτοιμοι, οι φοιτητές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, ο αντιεξουσιαστικός χώρος χρωστάει απαντήσεις στον Δένδια και τα τσιράκια του.

Η ακροδεξιά κυβέρνηση της ντόπιας τρόικας έχει ανοίξει πολλά μέτωπα στην προσπάθεια της να εδραιώσει το δόγμα της μηδενικής ανοχής που πουλάει στα γεροσάψαλα και τους πνευματικά ανάπηρους ψηφοφόρους της. Και τώρα δεν ξέρει απο που θα της έρθει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου