Σελίδες

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ;;;;

Ο κάτοικος της Ελλάδας. Αυτή η απίστευτη απομίμηση σκεπτόμενου ανθρώπου, που σε γενικές γραμμές, δεν έχει διαβάσει ούτε ένα εξωσχολικό βιβλίο στη ζωή του, βλέπει πάνω από 4 ώρες τηλεόραση κάθε μέρα, θεωρεί οτι η συμμετοχή σε μία συνέλευση γειτονιάς είναι παράνομη και πιστεύει ότι όλοι θέλουν να τον εξοντώσουν.

Σε αρκετά κείμενα μας στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στα γεροσάψαλα που πάνε και ψηφίζουν κάτι από συνήθεια ή για να εκδικηθούν τις νεότερες γενιές επειδή δεν τους δίνουν σημασία και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Η γεροντοκρατία, ένα σημάδι άκρατου συντηρητισμού από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι μία από τις χειρότερες παθογένειες στη χώρα και σε αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Μία ματιά στη σύνθεση της Βουλής, στον Παπούλια, στον Μητσοτάκη και στους κορυφαίους επιχειρηματίες του τόπου (είναι όλοι άνω των 70) είναι υπερ-αρκετή για να το καταλάβουμε.  

Το παραπάνω βίντεο έρχεται να μας αποδείξει ότι και η ελληνική νεολαία, τουλάχιστον ένα σημαντικό τμήμα της, δηλαδή η υποτιθέμενη ελπίδα αυτού του τόπου είναι ένα προκλητικά ανάπηρο και παντελώς ηλίθιο κατασκεύασμα, χωρίς καμία κριτική σκέψη και κανέναν ουσιαστικό προβληματισμό. Ζούμε σε μία χώρα που έχει χρεοκοπήσει εδώ και 3 χρόνια και εξακολουθούν να υπάρχουν κομματόσκυλα στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ! Άτομα - πρόβατα που στην ηλικία των 19 και των 21 έχουν πιο οπισθοδρομικές αντιλήψεις και από τους 60άρηδες και έχουν νεκρώσει συνειδητά τον εγκέφαλο τους.  

Και όμως αγαπητέ αναγνώστη. Τίποτα από αυτά δεν είναι τυχαίο. Όπως λέει και ένας καλός φίλος "αυτή η στάνη, αυτό το τυρί βγάζει". Σχολεία που έχουν μετατραπεί σε εξεταστήρια, πανεπιστήμια που λειτουργούν σαν δεξαμενές των κομμάτων, μηδενική πνευματική καλλιέργεια και ατελείωτο βόλεμα. Των κώλο μας να βολέψουμε ρε παιδιά και ας αφήσουμε τα μεγάλα λόγια. Δεν ήρθε ακόμα η ώρα για επανάσταση. Προέχουν άλλα πράγματα. Μύκονοοοοοοοοος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου