Σελίδες

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ


Μερικές φορές τα πράγματα στη ζωή είναι απλά. Πολύ απλά για την ακρίβεια. Σε παλιότερα κείμενα μας έχουμε αναφερθεί αναλυτικά στο πόσο έξω έχουν πέσει στις προβλέψεις τους, όλοι όσοι παρουσιάζονται σαν "ειδικοί" που θα μας σώσουν από τις πολιτικές ακραίας λιτότητας.

Πολιτικές που δημιουργούνε, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, χιλιάδες "ειδικούς" πολιτικούς, οικονομολόγους, τραπεζίτες, δημοσιογράφους, αναλυτές και μάνατζερ που για 100 ευρώ παραπάνω πουλάνε και τη μάνα τους σε συσκευασία έκπληξη.

Στο παραπάνω βίντεο έχουμε ένα έξοχο παράδειγμα για το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να ξεμπροστιάσει τις παπαριές που μας λένε οι από πάνω για να σώσουν τα τομάρια τους. Δεν ξέρουμε το ποιόν του συγκεκριμένου Ιρλανδού δημοσιογράφου ή τις πολιτικές του απόψεις. Δεν έχουμε καμία επιδίωξη να τον θεοποιήσουμε ή να κατασκευάσουμε πρότυπα χωρίς λόγο και αιτία.

Απλά πιστεύουμε οτι σε μία χώρα σαν την Ελλάδα, που μάχιμοι δημοσιογράφοι θεωρούνται οι μαριονέτες του Μπόμπολα, του Βαρδινογιάννη και του Ψυχάρη, αξίζει να δούμε και την άλλη μεριά του νομίσματος. Με λίγη τύχη και ανοιχτό μυαλό, μπορεί και να καταλάβουμε το επίπεδο ξεφτίλας των ντόπιων ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου