Σελίδες

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


"Ο υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος, έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο, μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο Υγεία το απόγευμα της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του.
 
Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο με αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση". 

Η κυβέρνηση των 3 σωματοφυλάκων του MEGA δείχνει από τις πρώτες ώρες της λειτουργίας της ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Προτού ακόμα αρχίσουν να ψηφίζουν τα νέα αιματηρά νομοσχέδια και να εφαρμόζουν με πρωτόγνωρο πάθος το μνημόνιο, παρουσιάζουν σημάδια φυσικής κατάρρευσης. Τι και αν μιλάμε για μία ακροδεξιά κυβέρνηση που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, τι και αν υπάρχει μέσα το αιώνιο ΠΑΣΟΚ, τι και αν η ξεφτιλισμένη αριστερά έδωσε κώλο (ακόμα μια φορά) για να προασπίσει τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης. Δεν αντέχουν τα παλικάρια.

Οπότε ας το καταλάβουν και ας φύγουν τώρα που είναι νωρίς. Τώρα που πάνε από μόνοι τους στο νοσοκομείο, γιατί σε λίγους μήνες θα τους στείλει εκεί ο λαός.  

ΥΓ: Είναι τουλάχιστον γελοίο όσοι ψήφισαν το μνημόνιο και τους ναζί να περιμένουν την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για να βγάλουν την επαναστατική τους μεριά. Μια φορά γκιαούρης, μια ζωή γκιαούρης. 

ΥΓ2: Οι "αριστεροί" σε μία κυβέρνηση είναι πάντα χρήσιμοι. Όσοι έχουν "αριστερή" ταυτότητα μπορούνε να ξεπουλήσουνε και τη μάνα τους, χωρίς να προκαλέσουν τις αντιδράσεις που θα βλέπαμε σε μία αντίστοιχη "δεξιά" πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου