Σελίδες

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ


Την Τρίτη 9/10/2012 και ενώ θα πλησιάζει το μεσημέρι θα έρθει στην Αθήνα η κυρία Μέρκελ.


Μιλάμε για μία σαφώς κοσμοϊστορική στιγμή, αφού από τότε που η Ελλάδα μπήκε στις δαγκάνες του ΔΝΤ και της τρόικας, η καγκελάριος δεν ήθελε να δει πως πάνε τα πράγματα με τα δικά της μάτια και απέφευγε να μας επισκεφτεί.  

Μετά τις μαζικές επιχειρήσεις εναντίον μεταναστών, τα απανωτά πεσίματα των ναζί, ένστολων και μη, την αποφασιστική σύλληψη του γέροντα Παστίτσιου, την πλήρη εφαρμογή του δόγματος της μηδενικής ανοχής και την εκκένωση αρκετών καταλήψεων, έρχεται και η κυρία Μέρκελ αυτοπροσώπως για να καταλάβουμε το σπουδαίο έργο που επιτελεί η ντόπια τρόικα. Προτού ακόμα πατήσει το πόδι της στην Αθήνα, η ακροδεξιά παρεούλα του Σαμαρά δείχνει ότι η υποτέλεια της στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο δεν έχει όρια και μπορεί να κάνει τα πάντα για να συντρίψει τον αγωνιζόμενο ελληνικό λαό και ταυτόχρονα να ικανοποιήσει τους μαλάκες που τον ψήφισαν, προσφέροντας απλόχερα ασφάλεια, αστυνομία, χαφιεδισμό και καταστολή.  

Ο αστυνομικός διευθυντής Αττικής απαγόρευσε τις διαδηλώσεις σε ένα μεγάλο τμήμα της Αθήνας για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής. Έχουμε τονίσει ότι η είσοδος των ναζί στο κυρίαρχο πολιτικό προσκήνιο, "αναγκάζει" την κυβέρνηση να γείρει προς τα δεξιά, αλλά αυτοί το παρατράβηξαν. Η αυριανή μέρα είναι μία χρυσή ευκαιρία για να δώσουμε ένα καλό μάθημα τόσο στους ντόπιους και ξένους υπαίτιους της εξαθλίωσης, όσο και στρατιωτάκια του συστήματος που γεννάει τις πολιτικές ακραίας λιτότητας. Ας τους δείξουμε ότι το πάνω χέρι το έχουμε εμείς και όσοι προστατεύουν τον εχθρό θα πληρώσουν ακριβά για τις επιλογές τους. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.  

ΥΓ: Η αυριανή επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα έχει ελάχιστες ομοιότητες με τον ερχομό του Κλίντον το 1999, όπως έχουν γράψει πολλοί. Η επίσκεψη Μέρκελ έχει πολλές ομοιότητες με την επίσκεψη του Τσώρτσιλ στην Αθήνα την παραμονή των Χριστουγέννων, τον Δεκέμβρη του 1944. Τότε που ο Άγγλος πρωθυπουργός ήρθε για να τσεκάρει την κατάσταση ιδίοις όμμασι, να δώσει νέες εντολές στις ελληνικές μαριονέτες του και να σιγουρέψει την έκβαση του πολέμου, που τόσο μαεστρικά είχε προετοιμάσει. Επίσης, ο ερχομός του Τσώρτσιλ πιστοποίησε ότι σε αυτή τη χώρα, όσο στενότερα συνεργάζεσαι με τους ξένους, τόσο καλύτερος έλληνας γίνεσαι...      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου