Σελίδες

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ


Μπορεί να δήλωσε πρόσφατα πως δεν θα δώσει την ευκαιρία στο λαό του να τον ψηφίσει στις επόμενες εκλογές, όμως το βρωμόστομά του δε λέει να το βουλώσει. Με μια νέα σοκαριστική συνέντευξη, σε γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο «αγαπητός» σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια Θ. Πάγκαλος χτύπησε ξανά.

Αφού ξεμπρόστιασε, για ακόμη μια φορά, όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας (ναι, αυτό στο οποίο ανήκε εδώ και 31 χρόνια) λέγοντας ότι λειτουργούσε με τον κανόνα ψήφος και διορισμός, βγάζοντας τον εαυτό του εκτός αυτής της πρακτικής, ως γνήσιος επαναστάτης, παραδέχτηκε ότι είναι ένα περίεργο ζώο.

Όλοι μας ξέραμε, και το λέγαμε μεταξύ μας, ότι είναι πολύ μεγάλο ζώο αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα. Δεν ξέραμε τι είδους ζώο είναι. Άλλοι λέγανε ότι είναι γουρούνι, άλλοι ότι είναι μοσχάρι, άλλοι ότι είναι φίδι, τέλος πάντων όλα τα ζώα περάσανε από το μυαλό μας. Κατάληξη όμως δεν υπήρχε. Τι ζώο είναι τελικά ο Θεόδωρος Πάγκαλος;

Τελικά, η απορία λύθηκε από έναν αναγνώστη του blog μας, που μετανάστευσε για να βρεί ένα καλύτερο μέλλον και πλέον εργάζεται στην Τανζανία της Αφρικής, μία χώρα με μεγάλη ποιότητα ζωής και risk free επενδύσεις, αφού οι ανταγωνιστικοί μισθοί και το ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον έχουν προσελκύσει άξιους επιχειρηματίες με όραμα για την ανάπτυξη του τόπου. Μας έστειλε την φωτογραφία που βλέπετε, η οποία τον αποθανατίζει σε στιγμές σκέψης και διαλογισμού. Όμως μετά από λίγες ώρες άρχισαν και πάλι να εμφανίζονται κάποιες μικρές αμφιβολίες. Τελικά αυτό το ζώο είναι δύσκολο να το χαρακτηρίσεις…

Θεόδωρε Πάγκαλε, μπορεί στον πολιτικό σου βίο να πρόσφερες μόνο ρουσφέτια, σκάνδαλα και άφθονη δουλοπρέπεια στους ντόπιους και ξένους κεφαλαιοκράτες, αλλά είναι γεγονός ότι θα χαρακτηριστείς ως το μεγαλύτερο ζώο που πέρασε από την ελληνική πολιτική σκηνή. Ένας αληθινά αξεπέραστος τίτλος, αν αναλογιστεί κανείς τον τεράστιο ανταγωνισμό που υπάρχει στον κλάδο. Αντίο Θεόδωρε. Τα δέντρα στην πλατεία Συντάγματος θα σε περιμένουν για πάντα.  

ΥΓ: Για τα ζώα που θέλουν να τιμήσουν το φάντασμα της δημοκρατίας, να πάνε άλλη μία φορά στις κάλπες και να ψηφίσουν τα ίδια κόμματα και τα ίδια πρόσωπα που μας έστειλαν στα τάρταρα θα αναφερθούμε στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου