Σελίδες

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ, ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ, ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ


Οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Πακιστανολιάκου απο το ελληνικό κοινοβούλιο ανάγκασαν τη χώρα να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους: Να πέσει από τα σύννεφα.

Σε κάποια φάση, ο αρχηγός του ντόπιου ναζισμού ανακοινώνει πως στα κινητά τηλέφωνα που του κατέσχεσε η Αντιτρομοκρατική υπάρχουν κλήσεις από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Σαμαρά Γιώργο Μουρούτη. Από την πλευρά της ακροδεξιάς κυβέρνησης δεν υπήρξε καμία σοβαρή απάντηση, όπως ακριβώς έγινε και μετά τη δημοσιοποιήση της κουβέντας Μπαλτάκου - Κασιδιάρη. Το μόνο που αρκέστηκε να πει ο Μουρούτης ήταν πως δεν έχει συναντηθεί ποτέ του με τον Μιχαλολιάκο.  

Αυτή η απάντηση μπορεί να γίνει δεκτή μόνο απο πανηλίθια δίποδα όντα με μηδενικό πνευματικό επίπεδο, δηλαδή τουλάχιστον το 80% των ελλήνων πολιτών. Ο α λέει πως μέσα στο κινητό μου υπάρχουν κλήσεις από τον β και η επίσημη απάντηση του β είναι πως δεν έχω συναντηθεί ποτέ μου με τον α. Γεια σου μπάρμπα, κουκιά σπέρνω. Μεταξύ μας τώρα, καλά κάνει ο Μουρούτης. Πρώτον, γιατί δεν νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί για τις κλήσεις προς τον Πακιστανολιάκο και δεύτερον γιατί γνωρίζει ότι όσοι ψηφίζουν το κόμμα του Σαμαρά είναι πρόθυμοι να δεχτούν τα πάντα.  

Μπορούν να δεχτούν τις συνομιλίες Σαμαρά με το Θεο, μπορούν να δεχτούν το success story, μπορούν να δεχτούν την ανάπτυξη, μπορούν να δεχτούν το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας, μπορούν να δεχτούν τα τεράστια ποσοστά ανεργίας, ανέχειας και φτώχειας. Στον Μουρούτη θα κολλήσουν; Πάντως, έχει μεγάλη πλάκα η πολιτική ζωή της χώρας. Όπως και να το δεις.

Το δεξί χερί (Μπαλτάκος) ενός ακροδεξιού τύπου σαν τον Σαμαρά μιλάει με μία τρομακτική οικειότητα με τον Κασιδιάρη. Το άλλο χέρι (Μουρούτης) παίρνει τηλέφωνα τον αρχηγό του ντόπιου ναζισμού. Ο αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας προτρέπει τους μπάτσους να κάνουν το βίο αβίωτο στους μετανάστες. Τουλάχιστον οι μισοί μπάτσοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή και το Αιγαίο έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα νεκροταφεία μεταναστών. Μέσα στην κυβέρνηση κάνουν κουμάντο οι ακροδεξιοί με τα αστεία ονόματα, αλλά σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αισιοδοξούμε γιατί πρώτη φορά κέρδισε η Αριστερά.

Τόσο Αριστερά είχαμε να δούμε από τη Χούντα...

2 σχόλια:

  1. Άρθρο του Κοροβέση που δείχνει κατά που πάει η δουλειά.όχι ότι δεν είναι αρκετά εμφανές δηλαδή.

    http://www.efsyn.gr/?p=202682

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοί αναλυτές, από λεπτότητα φυσικά, αποφεύγουν να συνυπολογίζουν τα σούρτα-φέρτα που γίνονται διαμέσου των υπογείων του σκοτεινού παρελθόντος, παραπέμποντας σε ακόμα σκοτεινότερες εποχές, από την ιστορία του κράτους και του παρακράτος τους. Το βίντεο με τα καθέκαστα και τις σκέψεις του έκπτωτου γραμματέα της κυβέρνησης δεν αφήνουν αμφιβολία. Όταν τα τεκμήρια της στενής σχέσης και των βλέψεων είναι δραματοποιημένα, κανείς δεν μπορεί να κλείνει εύκολα τα μάτια στο προφανές γεγονός ότι ετούτη η κυβέρνηση προσβλέπει και στους Αυγουλοκέφαλους Ναζί που όταν κι αν χρειαστεί, θα βγουν σαν άσσος από το μανίκι του συστήματος, προκειμένου να επισφραγισθεί η προεδρική εκλογή και να διαιωνιστεί ο αήθης βίος ετούτης της κυβέρνησης των Ολετήρων. (Κάποιοι από αυτούς, ως φαίνεται, συνετίστηκαν από την φυλάκιση του Φυρερίσκου τους και των πρωτοπαλίκαρών του. Από τα ευτράπελα των ημερών και τα σημεία των καιρών, ορισμένους από αυτούς τους παρακολουθούμε να ελεημονούν λιποθυμώντας - πατέρες τους έθνους κι αυτοί, ούτε καλύτεροι ούτε χειρότεροι από άλλους, μέσα στη Βουλή των Αχρησίμευτων!)

    Αλλά είπαμε, δεν είπαμε...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή