Σελίδες

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Είναι ωραία το να κουβεντιάζεις, να γνωρίζεις νέα άτομα, να αναλύεις ή να μοιράζεις τις σκέψεις και τα θέλω σου. Η επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους είναι μία φυσιολογική επιθυμία που πηγάζει από μέσα μας, όπως και οι τάσεις για φιλία και συντροφικότητα.
Όλα αυτά, ωραία είναι και μας χρειάζονται. Όταν όμως, έρχεται ο χρόνος και πρέπει να αποδείξουμε πόσο αποφασισμένοι είμαστε για να ανατρέψουμε αυτή τη σαπίλα που μας έχει πνίξει, πόσο πιστεύουμε αυτά που λέμε και τι θυσίες μπορούμε να κάνουμε, τότε οφείλουμε να περάσουμε στο επίπεδο των πράξεων. Γιατί, στο τέλος της μέρας, οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε και μόνο αυτές. Τα λόγια πάνε και έρχονται. Οι πράξεις μένουν.  


Έχουν γραφτεί εκατοντάδες τεκμηριωμένα κείμενα που εξηγούν με κάθε λεπτομέρεια πως οι πολιτικές ακραίας λιτότητας οδηγούν τη χώρα στο γκρεμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η στρατηγική του ΔΝΤ και των τραπεζών έχουν διαλύσει την Ελλάδα, με βασικά στηρίγματα το εγχώριο πολιτικό σύστημα, τα ΜΜΕ, την αστυνομία και τη δικαιοσύνη. Και εμείς, σε αυτό το blog, έχουμε γράψει κάποια παρόμοια κείμενα με σκοπό να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Στην παρούσα φάση, δεν έχει νόημα να γράψουμε ένα ακόμα. Οι δρόμοι της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και του Ηρακλείου θα δώσουν το έναυσμα για επίθεση ή για υποχώρηση. Οι πράξεις μας θα δείξουν αν θέλουμε να βιώσουμε λίγη επικίνδυνη ελευθερία ή αν προτιμάμε τη σίγουρη ασφάλεια. Όλοι στους δρόμους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου