Σελίδες

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ


Νέες φωτογραφίες έδωσε σήμερα το πρωί η αστυνομία, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, με τα πρόσωπα και τα στοιχεία των ιερόδουλων της ελληνικής δημοσιογραφίας. Σε μία δύσκολη εποχή, γεμάτη θλίψη και απογοήτευση, οι συνεχόμενες επιτυχίες της ακούραστης αστυνομίας δίνουν κουράγιο στον κόσμο και επιχειρούν να καθαρίσουν τη βρώμα που είχε μαζευτεί στην κοινωνία. Όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι πολίτες είμαστε δίπλα στην προσπάθεια της αστυνομίας και της δικαιοσύνης να πατάξουν το έγκλημα και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας. 


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλες οι ιερόδουλες είναι Ελληνίδες και δούλευαν σε παράνομους οίκους ανοχής - γνωστά τηλεοπτικά κανάλια που λειτουργούν εδώ και χρόνια χωρίς άδεια. Είναι κατανοητό ότι λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, το πολιτικό σύστημα προσπαθεί να πατάξει ανελέητα τη διαπλοκή και στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας έχουμε ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Μαύρες σκέψεις έχουν κατακλύσει τα μυαλά του Μπόμπολα, του Βαρδινογιάννη, του Ψυχάρη, του Κυριακού, του Αλαφούζου και του Βενιζέλου. Η σύλληψη των ιερόδουλων ήταν μεγάλο πλήγμα για τους τίμιους προαναφερόμενους επιχειρηματίες. Ναι μεν όλοι οι υπάλληλοι είναι αναλώσιμοι, αλλά το εξαιρετικά μεγάλο πελατολόγιο των ιερόδουλων και η πρωτοφανής υποτέλεια στις προσταγές του ΔΝΤ και των εγχώριων νταβατζήδων ενδέχεται να ρίξει σκιές αμφισβήτησης στα καλογυαλισμένα μαγαζιά τους. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες και οφείλουμε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις. 

Και αφού πλησιάζουμε απειλητικά προς τις εκλογές ας πούμε κάποια πράγματα που δεν πρέπει να περνάνε στα ψιλά. Υπενθυμίζουμε ότι εμείς ούτε θα προτρέψουμε, ούτε θα αποτρέψουμε κάποια/κάποιον να πάει να ψηφίσει. Ας κάτσει να σκεφτεί και ας πράξει ανάλογα. Όσοι απέχουν, έχουν τους λόγους που το κάνουν και είναι γνωστοί στους πάντες. Όσοι πάνε να ψηφίσουν, χρειάζεται να καταλάβουν ότι η εποχή της αθωότητας και της ηρεμίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Το να πας και να ψηφίσεις ένα κόμμα γιατί π.χ. το ίδιο κόμμα ψήφιζε ο παππούς σου, η γιαγιά σου και ο θείος σου είναι έγκλημα. Έγκλημα απέναντι στους χιλιάδες νεο-άστεγους, τους συνταξιούχους που δεν τα βγάζουν πέρα, τις οικογένειες που στερούνται ακόμα και τα πιο βασικά αγαθά και τα μικρά παιδιά που καλούνται να ζήσουν σαν δούλοι. Αυτή τη φορά όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σου ανώνυμε ψηφοφόρε. Και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που αν δούνε ότι επιβραβεύεις τις μαριονέτες του ΔΝΤ, θα στραφούν εναντίον σου με απειλητικές διαθέσεις. Σκέψου το καλά λοιπόν και σε περίπτωση που το ξεχνάς να είσαι σίγουρος ότι εσύ δεν θα χωρέσεις στο ελικόπτερο...


2 σχόλια:

  1. φαινονται κακοποιημενες... αααα οχι σορρυ.... ειναι απο τα μποτοξ... οξω γριες κοτες, παλιοβρωμες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή