Σελίδες

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ


Η δημοσίευση φωτογραφιών των συναγωνιστών μας που έπεσαν στα χέρια του κράτους, μετά από υπόδειξη κάποιου εντιμότατου εισαγγελέα, είναι ένα ακόμα δείγμα της απελπισίας που έχει κυριεύσει τις διωκτικές αρχές. Αυτό που προσπαθούν να πετύχουν είναι να κατασκευάσουν, πάντα σε συνεργασία με τα κυρίαρχα ΜΜΕ, μία αντικοινωνική και εγκληματική εικόνα για όσους συμμετέχουν σε πορείες, συγκρούσεις και καταστροφές τραπεζών.

Στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας, εκεί που νόμος είναι το δελτίο του Μέγκα, του Σκάι, του Αντένα, του Σταρ και της ΝΕΤ, εκεί που οι κάτοχοι της μοναδικής αλήθειας είναι ο Τσίμας, ο Πρετεντέρης, ο Καψής, ο Παπαχελάς, η Τρέμη και η Στάη, εκεί που δείχνουν μεγάλες ευαισθησίες για τα άψυχα κτίρια, εκεί που η αστυνομία και η δικαιοσύνη, υπηρετούν το λαό, ίσως έχουν ελπίδες να "τσιμπήσει" καμιά γιαγιά 82 χρονών.

Το άσχημο για το ΔΝΤ και τις ελληνικές μαριονέτες του, είναι ότι στον πραγματικό κόσμο ισχύουν άλλα δεδομένα. Εκεί είναι ήρωες αυτοί που πλακώνονται με τους γερμανοτσολιάδες των ΜΑΤ και καίνε τις τράπεζες. Εκεί ο Πρετεντέρης και ο Τσίμας δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά χωρίς να φάνε γιαούρτια και αυγά. Εκεί νοιάζονται μόνο για ανθρώπινες ψυχές, εκεί οι μπάτσοι και οι δικαστές έχουν μόνο ορκισμένους εχθρούς και εκεί δεν έχουν καμία ελπίδα να γίνουν πιστευτοί.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι οι φρουροί της οικονομικής δικτατορίας είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί μας. Τους πρωταγωνιστές της χούντας τους ξέρουμε. Πολιτικοί, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, δικαστές και δημοσιογράφοι. Καιρός να γίνουν γνωστοί οι γερμανοτσολιάδες των ΜΑΤ και οι δοσίλογοι της ασφάλειας. Θέλουμε διευθύνσεις και ονόματα, θέλουμε φωτογραφίες και στοιχεία, θέλουμε τον πλήρη κοινωνικό αποκλεισμό των βασανιστών της δημοκρατίας. Και θέλουμε να τους υποσχεθούμε, μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μας, ότι τα τραγικά λάθη που έγιναν το 1945 και το 1974 δεν θα ξαναγίνουν. Αυτή τη φορά θα πληρώσουν όλοι και η λαϊκή δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της στο έπακρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου