Σελίδες

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ: ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ!

Το ελληνικό έθνος θυμίζει  αγέλη θηραμάτων που τρέχει πανικόβλητη αντί  να ορθώσει το ανάστημα της απέναντι  στις ορέξεις των σαρκοφάγων θηρευτών. Τα κοπάδια ζώων που δέχονται επίθεση, αν και πολυπληθέστερα από τους θηρευτές τους, έχουν την τάση να προσπαθούν να γλιτώσουν το τομάρι τους αφήνοντας  στα δόντια των θηρευτών κάποιο από τα πιο αδύναμα ζώα, δηλαδή τα νεαρά ή τα πιο γερασμένα.

Αντίστοιχα λοιπόν βλέπουμε τους έλληνες να αφήνουν τους νέους και τους συνταξιούχους να πεθάνουν με μισθούς πείνας  και συντάξεις χαρτζιλίκια,  αντί να συγκροτήσουν ένα μαζικό κίνημα αντίστασης ενάντια στα σαρκοφάγα ζώα της κυβέρνησης  και της τρόικας.

Όμως τα ζώα είναι πολλές φορές πιο αξιοπρεπή από τους έλληνες, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που δείχνει ένα μικρό βουβάλι να σώζεται από τα δόντια λιονταριών και κροκοδείλων, εξαιτίας της αλληλεγγύης του υπόλοιπου κοπαδιού (02:15). 



Αλλά από ποιους περιμένουμε να υπάρξει αλληλεγγύη;

Από αυτούς που  θεωρούσαν μέχρι χτες πετυχημένους τους απατεώνες και τους κλέφτες, αρκεί να φοράνε γραβάτες και κοστούμια.

Από τους ψηφοφόρους του Πασοκ και της ΝΔ που έγιναν συνένοχοι για ένα ξεροκόμματο ή την υπόσχεση ενός ξεροκόμματου; 

Από τους  πατριώτες του ΛΑΟΣ,  Καρατζαφέρης, Βελόπουλος, μπουμπούκος κ Σια, που ως σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες αβαντάρουν το οικονομικό 4ο Ράιχ, μένοντας συνεπείς στον ιστορικό τους ρόλο, αυτόν του συνεργάτη με τους κατακτητές;

Από τους κομμουνιστές και το ΚΚΕ , του πιο γελοίου κομμουνιστικού κόμματος της παγκόσμιας ιστορίας που αγωνίζεται με ευχολόγια και ανακοινώσεις, αρνούμενο τις πρακτικές της ουσιαστικής ρήξης και αντίστασης; 

Από το  Σύριζα και την υπόλοιπη αριστερά  που θυμίζουν αριστερά της τηλεόρασης αδυνατώντας να δώσουν όραμα και  να συγκροτήσουν ένα μέτωπο σύγκρουσης;

Αν υπάρχει κάποιο ίχνος αξιοπρέπειας στον έλληνα θα φανεί στους δρόμους, οι οποίοι δεν είναι στρωμένοι με ροδοπέταλα, αλλά με δακρυγόνα και αίμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου